سئو خارجی چیست و چه تاثیری بر وب سایت دارد؟

سئو خارجی

اگر به دنبال بهبود سئو سایت خود هستید نمی توانید از سئو خارجی صرف نظر کنید. برای افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو تمرکز بر سئو داخلی به تنهایی کافی نیست زیرا سایت نیاز به افزایش اعتبار دارد که این موضوع را می توان با توصل به سئو خارجی انجام داد. اگر سئو خارجی به صورت اصولی انجام شود می تواند اعتبار سایت را نزد موتورهای جستجو افزایش دهد که در نهایت منجر به بهبود رتبه صفحات سایت در نتایج جستجو خواهد شد.

سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی یا همان off page seo به مجموعه فعالیت‌هایی گفته می‌شود که با هدف بهبود رتبه سایت شما در موتورهای جستجو انجام می‌شود. برخلاف سئو داخلی که بیشتر به بهینه‌سازی محتوا و ساختار سایت شما مرتبط است، سئو خارجی شامل فعالیت‌هایی است که بر روی عوامل خارجی اثر می‌گذارد و به بهبود شاخص‌های خارجی مانند تعداد لینک‌های ورودی، پیج رنک، دامین اتوریتی و غیره کمک می‌کند.

از جمله فعالیت‌هایی که در سئو خارجی انجام می‌شود، می‌توان به ساخت لینک‌های ورودی مرتبط با صفحات سایت شما اشاره کرد. لینک‌های ورودی به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر رتبه سایت شما در موتورهای جستجو شناخته می‌شوند، بنابراین فعالیت در این زمینه می‌تواند به بهبود رتبه سایت شما کمک کند.

عوامل موثر در بهبود سئو خارجی

یکی از اصلی‌ترین عوامل برای بهبود رتبه سایت شما در موتورهای جستجو، لینک بیلدینگ است. با ایجاد لینک‌های با کیفیت و اعتبار، می‌توانید به بهبود رتبه سایت خود در نتایج موتورهای جستجو کمک کنید. به زبان ساده لینک بیلدینگ یا همان لینک سازی یعنی کاری کنیم که سایت های دیگر به سایت ما لینک بدهند. در ادامه به تعدادی از عوامل موثر در بهبود سئو خارجی می پردازیم. همچنین توصیه می کنیم برای یادگیری بهتر سئو به بخش آموزش سئو مراجعه کنید.

لینک‌های ورودی

یکی از اصلی‌ترین عوامل سئو خارجی، لینک‌های ورودی به سایت شما هستند. با این حال، به دلیل تغییر الگوریتم‌های موتورهای جستجو، تلاش برای جمع‌آوری تعداد بیشتری لینک ممکن است تاثیر منفی روی سایت داشته باشد. در عوض، بهترین راه برای بهتر کردن سئو خارجی، به دست آوردن لینک‌های مرتبط، با کیفیت و از منابعی است که به دلیل اتوریتی بالا، معتبر هستند.

دامنه‌های مرتبط

همانطور که در بالا گفته شد، منابعی که لینک‌ها از آنجا به شما وارد می‌شوند، بسیار حائز اهمیت هستند. اگرچه دامنه‌های با اتوریتی بالا تأثیر بیشتری در بهتر شدن سئو خارجی شما خواهند داشت، اما به دامنه‌های مرتبط نیز نیاز دارید. به عنوان مثال، اگر سایت شما در زمینه ورزش است، لینک‌های ورودی از سایت‌های ورزشی می تواند گزینه مناسبی باشد.

ایجاد محتوای با ارزش

برای جذب لینک‌های با کیفیت، باید محتوای خود را با بازدیدکنندگان خود در مورد موضوعاتی که آن‌ها به دنبالش هستند به اشتراک بگذارید. با ارائه محتوای با ارزش و مفید، می‌توانید به جذب لینک‌های با کیفیت و افزایش رتبه سایت خود کمک کنید.

شبکه‌سازی اجتماعی

با حضور در شبکه‌های اجتماعی مختلف، می‌توانید به بالا بردن آگاهی از نام تجاری خود و افزایش اعتبار در بین مخاطبان خود در سراسر جهان کمک کنید. برای بهبود سئو خارجی سعی کنید در رسانه های اجتماعی معروف فعالیت منظم داشته باشید.

کسب بازخورد مثبت

این روش شامل جذب نظرات و بازخوردهای مثبت در مورد سایت شما در وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف است. بازخوردهای مثبت به خصوص در صفحاتی که رتبه بالا در موتورهای جستجو دارند، تاثیر بسیاری در بهبود رتبه سایت شما دارند.

برندسازی

یکی از نکات مهم در سئو خارجی این است که لینک سازی خارجی باید به گونه ای انجام شود که به شناخت برند کسب و کار نیز کمک کند. برندسازی توسط لینک سازی خارجی به معنای استفاده از لینک‌های دیگران برای ارتقای شناخت برند شما در اینترنت است.

با این روش، شما می‌توانید با افزایش تعداد و کیفیت لینک‌هایی که به وبسایت شما ارجاع می‌دهند، رتبه صفحات وبسایت خود در نتایج جستجوی گوگل را افزایش دهید و باعث افزایش ترافیک وبسایت خود بشوید. علاوه بر این، با لینک سازی خارجی می‌توانید به نام و شهرت برند خود در دنیای آنلاین کمک کنید و به عنوان یک عامل مهم در موفقیت کسب و کار خود عمل کنید.

انواع لینک ها در سئو خارجی

برای اینکه بتوانید در بهبود سئو خارجی سایت به درستی فعالیت کنید در ابتدا باید با انواع لینک ها و میزان تاثیر آنها آشنا شوید. در زیر انواع لینک ها که در سئو خارجی مورد استفاده قرار می گیرند را معرفی کردیم.

لینک فالو (Follow) یا دوفالو (Dofollow)

لینک فالو یا دوفالو، لینکی است که به عنوان امتیاز در نظر گرفته می‌شود و توسط موتورهای جستجو دنبال می‌شود. این لینک‌ها قادر هستند اعتبار سایت مبدأ را به سایت مقصد منتقل کنند. به عبارت دیگر، با وجود این لینک‌ها، سایت مقصد می‌تواند در نتایج جستجوی گوگل، رتبه بالاتری کسب کند.

برای تشخیص لینک فالو و نوفالو، می‌توانید به کد HTML صفحه نگاه کنید. اگر یک لینک دارای خاصیت rel=”nofollow” باشد، آن لینک نوفالو است و موتورهای جستجو آن را دنبال نخواهند کرد. اما اگر خاصیت rel=”nofollow” در آن لینک وجود نداشته باشد، آن لینک فالو است و موتورهای جستجو آن را دنبال خواهند کرد.

استفاده از لینک‌های فالو در سئو و بهبود رتبه سایت بسیار مهم است، اما باید دقت شود که از لینک پولی و مصنوعی استفاده نشود، چرا که باعث کاهش رتبه سایت می‌شود. همچنین بهتر است از لینک‌های فالو در صفحاتی استفاده شود که با موضوع مرتبط هستند.

لینک نوفالو (Nofollow)

این دسته از لینک‌ها چون توسط موتورهای جست‌وجو دنبال نمی‌شوند، نقشی در افزایش رتبه سایت ندارند. به طور خلاصه، لینک نوفالو به موتورهای جستجو اعلام می‌کند که برای دنبال کردن و ارزیابی صفحه‌ای که به آن لینک داده شده است، اقدام نکنند. این ویژگی برای کنترل ترافیک و اطلاعاتی که به سایر سایت‌ها ارجاع داده می‌شود، مفید است. به طور مثال، اگر شما نمی‌خواهید کاربران از صفحه خود به سایت رقیب شما هدایت شوند، می‌توانید از لینک نوفالو استفاده کنید تا موتورهای جستجو از دنبال کردن آن صفحه جلوگیری کنند.

لینک تولید شده توسط کاربر (UGC)

لینک‌های UGC (User Generated Content) یا تولید شده توسط کاربران، لینک‌هایی هستند که توسط خود کاربران بر روی صفحات وب سایت‌ها ایجاد شده‌اند. این لینک‌ها ممکن است در نظر گرفته نشوند و به عنوان لینک نوفالو در نظر گرفته شوند، یا به صورت دستی تأیید شوند و به عنوان لینک فالو در نظر گرفته شوند.

لینک‌های UGC معمولاً در قسمت‌هایی از سایت‌ها ایجاد می‌شوند که به کاربران اجازه می‌دهند که نظر، پاسخ، یا محتوایی را با دیگران به اشتراک بگذارند. به طور مثال، اگر یک کاربر در یک پست وبلاگی نظری را ارسال کند و در آن نظر یک لینک به یک صفحه دیگری قرار دهد، این لینک به عنوان لینک UGC شناخته می‌شود.

از آنجا که لینک‌های UGC توسط کاربران ایجاد می‌شوند و به صورت خودکار از سمت مدیران سایت تأیید نمی‌شوند، در برخی موارد ممکن است حاوی محتوای نامناسب و یا مطالب تقلبی باشند. به همین دلیل معمولاً در سئوی سایت‌ها، به این لینک‌ها توصیه نمی‌شود و باید با دقت و به کمک ابزارهای مناسب، کنترل شوند.

لینک اسپانسر (Sponsored)

لینک اسپانسر (Sponsored link) به لینک‌هایی گفته می‌شود که برای تبلیغات و پشتیبانی مالی یک سایت، توسط تبلیغ‌دهندگان درج شده‌اند. با داشتن این نوع لینک‌ها، صاحبان سایت می‌توانند به درآمدزایی بیشتری برای خود برسند و حضور تبلیغاتی را در سایت خود افزایش دهند. به طور کلی این نوع لینک ها تاثیری روی بهبود سئو سایت ندارند.

لینک‌های اسپانسر ممکن است در هر قسمتی از صفحه سایت درج شوند و معمولاً با برچسب یا علامتی همراه هستند که به کاربران نشان دهد که این لینک برای تبلیغات استفاده شده است. گاهی اوقات برای جلوگیری از اینکه این لینک‌ها به عنوان لینک فالو شناخته شوند، از ویژگی nofollow برای آن‌ها استفاده می‌شود.

تبلیغ‌دهندگان ممکن است از لینک‌های اسپانسر برای جذب ترافیک به سایت خود استفاده کنند و یا با توجه به قراردادی که با صاحب سایت بسته‌اند، پیام دلخواه خود را در سایت مورد نظر منتشر کنند. در هر حال، لینک‌های اسپانسر برای صاحبان سایت و تبلیغ‌دهندگان می‌توانند به عنوان یک منبع درآمد و فرصت تبلیغاتی مفید باشند.

آموزش پیشنهادی مهد علم

دیدگاهتان را بنویسید

ورود | ثبت نام
برای ادامه لطفا شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد